Előnyök

INDUL-A-CÉGEM céges weboldal csomagunkat olyan kisvállalkozóknak hoztuk létre, akiknek egyszerre fontos az egyszerű kezelhetőség, az attraktív megjelenés és az alacsony költségek.

 

Elkészítettük hát nagy sikerű INDUL-A-CÉGEM céges weboldal csomagjainkat, bennük eddigi webes projektjeink leghasznosabb elemeivel.

Tűnj ki a sablonok közül!

Tűnj ki a sablonok közül!

INDUL-A-CÉGEM céges weboldalainkat úgy készítjük, hogy levegye lábáról a célcsoportodat. Céged lényegét csomagoljuk weboldalba, hogy kitűnj a sablonok közül. Weboldaladon igazi ügynökségi csapat - marketinges, grafikus és fejlesztő - dolgozik, hogy valódi vevőmágnes legyen!

 

Csak a szememnek hiszek, megnézem a referenciákat!


Miért fizetnél felesleges dolgokért?

Miért fizetnél felesleges dolgokért?

INDUL-A-CÉGEM céges weboldal csomagjainkba csak olyan elemeket tettünk, amik egy induló, illetve szintlépő vállalkozás profi webes megjelenéséhez nélkülözhetetlenek.

Tudjuk, hogy számtalan szuper és látványos megoldást kínálnak a piacon, azonban, ha kisebb vállalkozásként ezeket nem tudod kihasználni, nem érdemes feleslegesen költened!

 

Megnézem, mi van a csomagokban!


Válassz olyan megoldást, ami együtt bővülhet vállalkozásoddal!

Válassz olyan megoldást, ami együtt bővülhet vállalkozásoddal!

Céges weboldal készítés során előre elkészített elemekből építkezünk, így nem csak kedvező árat és számtalan lehetőséget tudunk garantálni, hanem egyszerű bővíthetőséget is. Válogass elérhető funkcióink közül igényeid szerint!

 

Többet szeretnék tudni!


Felejtsd el a bonyolult szerkesztő felületeket!

Felejtsd el a bonyolult szerkesztő felületeket!

INDUL-A-CÉGEM céges weboldalainkat könnyen használható, észszerű admin felülettel láttuk el, így alapszintű számítógépes ismeretekkel bárki tud rajta módosításokat végezni, akár perceken belül. Minden átadott céges weboldalunkhoz szöveges és videós használati útmutatót biztosítunk.

 

Megnézem, mit tud a LiwCMS!


Megbízható működés, minőségbiztosított honlap

Megbízható működés, minőségbiztosított honlap

Az INDUL-A-CÉGEM céges weboldalak LiwCMS tartalomkezelő rendszerre épülnek.

Mivel az ingyenes tartalomkezelő rendszerek érzékenyek a magas biztonsági kockázat miatt - állandó betörési kísérletek, nem kívánt tartalmak elhelyezése -, így olyan saját CMS rendszert használunk weboldalainkhoz és webáruházainkhoz, aminél biztosított a folyamatos felügyelet, a megfelelő, biztonságos szerver háttér és kevésbé elterjedt, ezzel biztosítva a weboldal hosszú távon is megbízható üzemelését.