Weboldal

Hány évig tartható egy weboldal?

Ez nagyon sok mindentől függ. Például attól, hogy aktívan használja-e a céged a weboldalát, frissülnek-e a tartalmak, naprakészek-e az információk. A másik fontos tényező a design, hiszen, ha a legújabb szalmaláng életű design trend szerint készült, hamar elavulttá válhat, ahogy egy eleve túl konzervatív design is, ezért érdemes olyan design-t választani, ami modern megjelenésű, mégis felépítésében időtlenebb megoldást nyújt.

 

Mégis, átlagosan elmondható, hogy a technikai megoldások gyors változása és a vizuális trendek fejlődése miatt kb. 5-6 évente érdemes szakemberrel felülvizsgáltatni a weboldalt.

 

Hány design tervet kapok?

Az Indul a cégem weboldalakat mindig részletes egyeztetési folyamat előzi meg, amely során felmérjük és pontosítjuk a design-ra vonatkozó igényeket is. Ennek köszönhetően már elsőre is olyan design-t tudunk készíteni, ami betalál és csak kisebb módosításokat igényel. Épp ezért - hogy ne növeljük a költségeket felesleges plusz tervekkel - Indul a cégem weboldal csomagjainkba egy design tervet tettünk.

 

Ha szeretnél, természetesen kérhetsz plusz terveket. Ezek díjai csomagonként eltérhetnek, ezért kérünk, érdeklődj elérhetőségeinken!

Milyen információkra van szükség a céges weboldal elkészítéséhez?

Ez sokban függ az iparágadtól, célcsoportodtól, de általánosan elmondható, hogy az alábbi információk elengedhetetlen részei egy céges weboldalnak:

 • Cégbemutató (Ki vagy és milyen előnye származik a látogatónak abból, ha téged választ? Mi bizonyítja, hogy értesz ahhoz, amit csinálsz? Miben vagy te más, mint a konkurenseid?)
 • Szolgáltatás(ok) bemutatása (Mivel foglalkozol? Milyen megoldást tudsz nyújtani ügyfeleid problémáira? Miből áll a szolgáltatásod?)
 • Kapcsolati információk
 • Referenciák

A szerződéshez a következő adatok szükségesek:

 • Név/cégnév:
 • Székhely címe:
 • Levelezési cím:
 • Telefonszám:
 • E-mail cím:
 • Adószám:
 • Cégjegyzékszám/e.v. regisztrációs szám:
 • Kapcsolattartó neve:
 • Telefonszáma:
 • E-mail címe:
Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

Ez függ az igényelt plusz funkcióktól, attól hogy kértél-e tartalomfeltöltést, a futó projektek számától, illetve attól is, hogy minden szükséges információ rendelkezésre áll-e. Az általunk vállalt határidőről a megrendelés pontosításakor és visszaigazolásakor tájékoztatunk.

Ideális esetben, tehát, ha minden információ és tartalom a rendelkezésünkre áll, átlagosan 20 naptári nap alatt készül el Indul a cégem! weboldalad.

Kapok oktatást a weboldal használatához?

Az Indul a cégem! weboldal csomag részeként szöveges és videós oktatóanyagot biztosítunk. Amennyiben szeretnél személyes oktatást kérni, plusz szolgáltatásként igényelheted.

 

Kérek személyes oktatást!

A tartalomfeltöltést is vállaljátok?

Ha szeretnéd, hogy vállaljuk, IGEN. A tartalomfeltöltési igényt már a megrendelésnél jelezheted, de pontos árat csak a feltöltendő anyag típusának és mennyiségének ismeretében tudunk mondani. A megrendelés pontosításakor kollégánkkal tudsz egyeztetni erről is.

Többnyelvű céges weboldalt szeretnék. Mi a teendő?

A nyelvi mutációkat plusz funkcióként kérheted Indul a cégem! weboldaladhoz.

Az első nyelv felára 15%, a további nyelveket 10% felárral tudod megrendelni. (A díj a fordítást nem tartalmazza.)

 

Bővebben a nyelvi mutációkról

Kérhetek egyedi fejlesztést INDUL-A-CÉGEM weboldalamhoz?

INDUL-A-CÉGEM weboldalainkhoz több mint 20 plusz funkció közül válogathatsz. Teljesen egyedi megoldásokra az INDUL-A-CÉGEM weboldal csomag esetében nincs lehetőség, ha mégis speciális megoldásra lenne szükséged weboldaladhoz, látogass el a liw.digital oldalra és kérd egyedi ajánlatunkat!

 

Irány a liw.digital!

Szeretnék új funkciókat a weboldalamhoz. Hogyan tudom megrendelni?

Ha új funkciót szeretnél weboldaladhoz, kérjük, vedd fel a kapcsolatot dedikált kapcsolattartóddal, vagy küldj e-mailt a hello@indulacegem.hu-ra.

Mit tudok szerkeszteni a weboldalamon?

Ez attól is függ, hogy milyen funkciókat rendeltél weboldal csomagod mellé.

Az alapcsomag esetében a főoldalon található szöveges tartalmakat, a főoldali slider képváltó képeit, az oldalak vizuális és szöveges tartalmait, a galériá(ka)t, híreket tudod szerkeszteni. Összességében az oldal tartalmát tudod frissíteni, módosítani, a weboldal vázát viszont nem.

Szerkeszteni szeretném a weboldalamat. Hogyan tehetem ezt meg?

Legkésőbb a weboldal átadásakor megkérünk, hogy regisztrálj be a weboldaladra és megadjuk a szerkesztéshez szükséges jogosultságokat.

Emellett leírást is biztosítunk a tartalomkezelő használatához.

A https://oldalad domain neve/login oldalon a regisztrációkor megadott e-mail címmel és jelszóval tudsz belépni és szerkeszteni a weboldaladat.

Kérhetek egyedi arculatot a weboldalamhoz?

Az INDUL-A-CÉGEM weboldalak best practice elemekből épített vázra, de az adott vállalkozásra szabott, egyedi megjelenéssel készülnek.

Nulláról épített, egyedi tervezésű struktúrára és design-ra az INDUL-A-CÉGEM weboldal csomagoknál nincs lehetőség.

 

Ha mégis ilyet szeretnél, látogass el a liw.digital oldalra!

Mobilon is jól fog kinézni az oldal?

Igen! Minden Indul a cégem! weboldal reszponzív design-nal készül, azaz mobilra optimalizált.

Mit jelent, hogy best practice elemekből épített struktúra?

Indul a cégem! weboldaladat olyan szerkezetre építjük, ami kiállta már a felhasználók próbáját!

Eddigi weboldal projektjeinkből összeszedtük a legjobban működő elemeket, és egy olyan vázat építettünk belőle, ami nem csak esztétikus, hanem praktikus is: neked és az ügyfeleidnek egyaránt.

Ez azt is jelenti, hogy megjelenésében egyedi lesz az oldalad, de felépítésében nem (csomagtól függően). Ennek köszönhetően megspóroljuk neked az egyedi tervezés és fejlesztés költségeit, mégis olyan megoldást adunk, amit 100%-ig a cégedre szabunk.