Forgalom növelés

Keresőoptimalizálás (SEO)

Hiába a jól felépített honlap, ha a potenciális vevőid nem is tudnak róla!

Ahhoz, hogy minél többen rátaláljanak céges honlapodra, kiemelten fontos, hogy a lehető legelőkelőbb helyen szerepeljen a keresők találati listáiban. Ehhez a tevékenységedhez és céljaidhoz passzoló keresőszavakra kell optimalizálni az oldalad. Ezt nevezzük röviden keresőoptimalizálásnak (SEO).

 

Mi is ez?

A keresőoptimalizálás egy összetett, számos tényezőből álló folyamat. Sikerére hatással van többek között az oldal szöveges tartalma, a megfelelő kulcsszavak és metatag-ek használata, az optimális domainnév kiválasztása, sőt, az oldal felépítése is.

 

Jó tudni!

Fontos megjegyeznünk, hogy átlagosan 3-4 hónapos átfutási idő szükséges, hogy láthatóvá váljanak a keresőoptimalizálás tényleges eredményei, hiszen időbe telik, míg az elvégzett módosításokat a keresők érzékelik.

A keresőoptimalizálással - hosszabb átfutása ellenére – lényegesen tartósabb eredményekre számíthatunk, mint a PPC kampányok esetében, ezért ár-érték arányban az egyik leghatékonyabb online promóciós eszköznek tekinthető.

Tegyél róla, hogy rád találjanak!

A keresőoptimalizálás összetettsége miatt úgy állítottuk össze SEO csomagjainkat, hogy egymásra épülő megoldásokkal segítse Indul a cégem! honlapod a megfelelő helyezés elérésében.

 

Ha érdekel, jelezd igényedet ittVissza